Centimeter Maraton i Nykøbing Falster
Centimeter Maraton i Nykøbing Falster
Rasmus Klump er klar parat til start!
Onsdag den 21. oktober 2021 går det løs til Centimeter Maraton i Nykøbing Falster.
Program:
15:00 Eftertilmelding samt afhentning af løbsposer og løbsnumre
15:45 Opvarmning med Rasmus Klump
16:00 Løbet skydes i gang
Når børnene har gennemført deres Centimeter Maraton, er der selvfølgelig guldmedaljer med Rasmus Klump og diplomer til alle børnene. Der er også vand og snacks til alle de seje maratonløbere.
På pladsen vil Rasmus Klump stå klar til, at børnene kan få taget et billede sammen med ham. Det vil også være muligt at være med i tegnekonkurrencen, klæde sig ud som Rasmus Klump i udklædningsværkstedet og meget mere.
Det er helt op til dig, om du vælger at løbe sammen med dit barn (som pildskadde), som en familieaktivitet, eller om du lader barnet om løbeturen (som Gøje) og i stedet står klar med heppeflag og rosende ord, når dit barn krydser målstregen. Alle kan løbe med, og skulle turen være for lang for de små ben, er I velkomne til at løbe/gå ruten med klapvogn.
Billetter koster 100 kr. inkl. refleksvest og 120 kroner inkl. polkaprikket T-shirt – pr. barn, – voksne der løber/går med er ganske gratis.
Fotos & sociale medier
Vi gør opmærksom på, at der på dagen bliver taget billeder til brug på Børneulykkesfondens kanaler. Vi deler altid billeder fra løbene på Centimeter Maratons Facebookside, som I finder her: www.facebook.com/CentimeterMaraton
Vi vil også meget gerne se jeres billeder fra dagen! Del dem på Instagram med hashtagget #centimetermaraton eller #børneulykkesfonden.
Hvorfor løber vi?
Børn skal kunne lege og bevæge sig, hvor end de færdes. Meningen med Børneulykkesfondens Centimeter Maraton er at inspirere børn og forældre til en hverdag med mere bevægelse og fysisk aktivitet ved at gøre løb til noget sjovt og spændende at deltage i, hvor alle kommer hjem med en god oplevelse. I dag bliver mange børn ikke motorisk udfordrede i hverdagen, og dette har resulteret i stigende tendenser som overvægt, inaktivitet og usunde vaner. Derfor opfordrer DGI, Shell, Continental og Børneulykkesfonden til mere bevægelse blandt børn i fællesskab med familie og venner. Læs mere om Børneulykkesfonden på: http://www.xn--brneulykkesfonden-00b.dk/
Vi glæder os til at se jer!
BEMÆRK!
Der udbydes 500 billetter til dette arrangement. Kapaciteten overstiger dermed ikke myndighedernes vejledning i forbindelse med Covid-19. Der tages naturligvis ekstra forholdsregler for at undgå smittespredning. Hvis arrangementet aflyses, tilbagebetales billetprisen (dog ikke eventuelle billetgebyrer).