Tryk & print

Papir & Kontorcentret ApS

Belgiensvej 4
4800
Nykøbing F
Tlf. 54852366
Mere end 45 års erfaring, kvalitetsprodukter, superservice, hurtig levering og lave priser.
Siden 1975 har Papir & Kontorcentret holdt til på Belgiensvej 4 i Nykøbing F. Men indehaver Lennart Magnusson har faktisk ca. 45 år på bagen i sit arbejdsliv som selvstændig. Det hele startede faktisk i 1969, hvor 22 årige Lennart overtog Urup butikken, som lå i Brogade på det tidspunkt. I 1973 flyttede Lennart til den nuværende adresse på Belgiensvej, og ændrede samtidig navnet til Papircentret, bl.a. for at fremtidens kunder vidste hvad butikken solgte. Det var hovedsalig tryksager som firmaet stod for, men i 1975 skiftede Lennart navnet endnu engang til det nuværende Papir & Kontorcentret. Udviklingen gik også stærkt dengang, der var kommet nye varer i butikken, så man nu havde alt til kontoret, både tryksager, kuglepenne, clips, blokke, mapper, samt mange andre reklame artikler, men også kopimaskiner, regnemaskiner og alt det vi i dag kender og ved der hører til en virksomheds daglige materialer, havde man nu samlet under et tag.
Lennart Magnusson har hele tiden sørget for at se fremad og investeret løbende i nyt udstyr, så tryk maskiner til forskellige trykformer er i huset. Dels for at kunne servicere kunderne lynhurtigt og selvfølgelig også for at styrke sit netværk, fordi man kunne håndtere næsten alle opgaver i huset. Så man var både hurtig, havde en ekstra god service, og så var man konkurrence dygtig på prisen, alt sammen har været med årsag til, at firmaet i dag har et stort kundekartotek/netværk. Butikken har også et stort showroom, hvor der er mulighed for at fremvise alle de forskellige produkter, så kunderne kan se de muligheder Papir & Kontorcentret kan tilbyde.
Velkommen som kunde hos os - vi ser frem til et godt samarbejde.
Vi er selvfølgelig kendt for alt i kontorartikler, kopimaskiner mm., men tekstil tryk, vimpler, pokaler, storprint, erhvervs- og sportsbeklædning, bandereklamer, skilte og auto wrap (bil indpakket i folie) er ting som Lennart har taget ind i butikken undervejs.
Kig ind og få en snak over en kop kaffe!
Vi har altid en god idé der styrker økonomien i din klub eller dit firma!