Vi har åbent i dag10:00 - 14:00
Slider

Kommende events hos Vores Nykøbing

I samarbejde med det lokale erhvervsliv og detailvirksomhederne arrangerer city- og erhvervsforeningen Vores Nykøbing en lang række arrangementer som løbende tilføjes her på siden:


Vi sender en stor tak til medlemmerne for deres engagement – og ligeså til Nykøbing Falster og omegns borgere hvis støtte vi ikke kan undvære!

28. okt 2020
Halloween Nykøbing Falster
Her i Nykøbing Falster afholder vi igen i år Halloween. Denne gang i en anderledes version – vi afholder nemlig Halloween i en længere periode. Gågaden vil være pyntet op med en masse (u)hygge fra onsdag den 28. oktober til søndag den 1. november. Men vær på vagt, (u)hyggen smitter måske nogle af byens butikker. Så tag dine nærmeste i hånden og gå en tur i byen – hvis du tør Flere informationer vil komme ... Læs Mere
27. nov 2020
BLACK FRIDAY
I år afholder Nykøbing Falster Black Friday den 27. november. Årets Black Friday bliver dog anderledes end de forrige. I år vil vi ikke fejre juletræstænding samme dag, grundet omstændighederne.   Juletræet vil i stedet for blive tændt på ukendt tidspunkt, men stå klar til Black Friday.
8. maj 2021
Centimeter Maraton i Nykøbing Falster
Rasmus Klump er klar parat til start! Lørdag den 8. maj 2021 går det løs til Centimeter Maraton i Nykøbing Falster. Program: 14:30 Eftertilmelding samt afhentning af løbsposer og løbsnumre 15:45 Opvarmning med Rasmus Klump 16:00 Løbet skydes i gang Når børnene har gennemført deres Centimeter Maraton, er der selvfølgelig guldmedaljer med Rasmus Klump og diplomer til alle børnene. Der er også vand og snacks til alle de seje maratonløbere. På pladsen vil Rasmus Klump ... Læs Mere