Slider

Kommende events hos Vores Nykøbing

I samarbejde med det lokale erhvervsliv og detailvirksomhederne arrangerer city- og erhvervsforeningen Vores Nykøbing en lang række arrangementer som løbende tilføjes her på siden:


Vi sender en stor tak til medlemmerne for deres engagement – og ligeså til Nykøbing Falster og omegns borgere hvis støtte vi ikke kan undvære!

18. okt 2021
Halloween
Kom til Halloween i centrum af Nykøbing Falster – besøg byens butikker og nyd vores (u)hyggelige udsmykning i uge 42 og 43. Begivenheden vil løbende blive opdateret med flere informationer.
20. okt 2021
Børneloppemarked
BØRNELOPPEMARKED Børneloppemarked er lige om hjørnet – har du en cykel, legetøj eller andet som du gerne vil sælge? Så book en plads og giv jeres gamle sager nyt liv! Du kan tilmelde dig via følgende link: http://dfgpay.dsgm.dk/borneloppemarked-2021 – det koster KUN 75 DKK for at deltage! Vi ses – vi glæder os til at se hvad I bringer!
21. okt 2021
Centimeter Maraton i Nykøbing Falster
Rasmus Klump er klar parat til start! Onsdag den 21. oktober 2021 går det løs til Centimeter Maraton i Nykøbing Falster. Program: 15:00 Eftertilmelding samt afhentning af løbsposer og løbsnumre 15:45 Opvarmning med Rasmus Klump 16:00 Løbet skydes i gang Når børnene har gennemført deres Centimeter Maraton, er der selvfølgelig guldmedaljer med Rasmus Klump og diplomer til alle børnene. Der er også vand og snacks til alle de seje maratonløbere. På pladsen vil Rasmus Klump ... Læs Mere
26. nov 2021
Black Friday
Kom til Black Friday i Nykøbing Falster. Begivenheden vil løbende blive opdateret med flere informationer.