casting-slide-3 (1)
Børnecasting 2022 i Nykøbing Falster
16. feb 2022
- 16. feb 2022
Kl: 10:00
- 17:00

Synes du det kunne være spændende, at stå foran et kamera og få taget modelbilleder og få mulighed for at medvirke i model, film & TV-opgaver for kendte brands?
Bureauet for børn, Kids Management, er på udkig efter nye spændende børn i alderen 3-14 år – alt fra børn med krøller, store øjne, et dejligt smil og de skønneste stritører, til børn med krudt bag i. Alle typer af børn søges.

Synes du også, at det kunne være sjovt, at tage til børnecasting med en god ven/veninde/søster/bror og hvor I sammen kan få taget et billede? Så bare kom an og tilmeld castingen i dag.

 

Vi kommer til byen onsdag d. 16 feb. Kl. 10.00 – 17.00 i Nykøbing F. Teater.

 

Sådan gør du
Gå ind på Børnecasting.dk. Vælg byen og hvornår på dagen, du gerne vil deltage. Når du har tilmeldt modtager du en SMS med dit castingid, som du skal medbringe til castingen.
Når du møder op, bliver du mødt af et imødekommende børnecastingteam og hvor du her bliver castet og får taget forskellige professionelle billeder.
Kids Management kigger efterfølgende billederne i gennem og på baggrund af disse, udvælger bureauet de børn, som vil blive optaget i bureauet til eventuelle fremtidige opgaver.

Læs mere om og tilmeld castingen i dag på Børnecasting.dk.