Restaurant

Ritz Café & Cocktailbar

Torvet 4
4800
Nykøbing F
Tlf. 42564800
Vi Elsker Lolland/Falster og er stolte af dette område & de mennesker der bor her. Mennesker – dem med hjertet på det rette sted, dem med engagement og vovemod og livsglæde – vi møder det hele tiden. Der er intet småt ved Smålandsøerne, tværtimod så er her storsind & kvalitet, uanset hvor vi vender os hen. Derfor samarbejder vi mest muligt med lokale leverandører. Dels fordi Lolland/Falster producerer nogle fantastiske produkter, men også fordi vi gerne vil støtte lokalsamfundet og bakke op om initiativ og idérighed.
Vi Servere Bla. Fra Krenkerup bryggeri - som leverer al vores velbryggede øl. Slagter Engdahl fra Holeby - der i samarbejde med os, har sammensat vores Ritz-pølse og vores burgerbøffer af en opskrift, som kun os og vores kokke kender opskriften på. Vores steaks kommer ligeledes fra slagter Engdahl.
Knuthenlund – helt enkelt fordi de leverer verdens bedste ost, fordi dyrene på gården har levet et liv der er alle dyr forundt – og så fordi det smager himmelsk.
Vores Kokke vi er glade for at kunne byde velkommen til vores 2 erfarne dygtige kokke. Fælles for dem begge er at de brænder for at lave god mad, hjemmebag, friske råvarer & spændende smagsoplevelser. Derudover lægger de stor vægt på økologi. De lægger stor ære i deres madlavning og så er de nogle fantastiske teamplayere og en stor glæde at have med på Ritz-teamet.